Itt vagyok

A Jacob & Co. legújabb, Bugatti-témájú limitált kiadása az első olyan óra, amely tizedesismétlőt tartalmaz zafírkristály tokban

A Bugatti és a Jacob & Co. között 2019-ben kezdődött többéves partnerség újabb gyönyörű, limitált kiadású időmérőt hozott létre . Íme, a Twin Turbo Furious Bugatti Sapphire Crystal , az első olyan időmérő a Haute Horology történetében, amely egy tizedes perces ismétlőt tartalmaz egy teljesen átlátszó zafírkristály tokban. A Twin Turbo Furious karóra több különböző iterációt is láttunk , de a legújabb verzió mindenképpen a legérdekesebb darab. A Jacob & Co. szerint 15 hónapig tartott a Twin Turbo Furious Bugatti Sapphire Crystal tervezése és megalkotása az ikonikus francia autógyártó tiszteletére.

óra 2

A teljesen átlátszó zafírkristály tok soha nem látott képet nyújt a Twin Turbo Furious óra rendkívül bonyolult belső működéséről. Az óragyártó szerint a korlátozott példányszámú darabot erősen ihlette a Bugatti hiperautók mechanikai összetettsége. A Bugatti logó közvetlenül az óra közepén található, míg a kék színű fejezetgyűrű a Bugatti történelmét és francia örökségét tiszteli. A tok belsejében található a kézi tekercselésű JCFM05 mozgás, amely 50 órás teljesítménytartalékot kínál. A 832 komponensből álló tételben tizedes percismétlő, két nagy sebességű turbillon és egy nyomógombos kronográf található. Az órához színekhez illő bőr szíj jár, amelyhez 18k fehérarany csat tartozik. A Twin Turbo Furious Bugatti Sapphire Crystalból csak hat példányban készül. Jacob & Co.

óra 3

Forrás: luxurylaunches.com