Itt vagyok

A Huawei legkelendőbb intelligens órájának újításai

A Huawei Watch GT Series 2 a legújabb generációs intelligens karóra a globális technológiai óriás óriáskerékéből. A nagy teljesítményű karóra, amely mind a férfiak, mind a nők számára lehetővé teszi az életmód és a fitnesz céljainak nyomon követését. Két méretben kapható, valamint a 46 mm-es GT-óra egy töltéssel folyamatosan működik akár két héten keresztül, mind a pulzusszám-monitorozás, mind az okostelefon-értesítések engedélyezése közben, míg a 42 mm-es opciók klasszikus módban akár egy hétig is folyamatosan működnek.

A 2. sorozat továbbfejleszti az eredeti legkeresettebb GT Watch technológiáját, és finomítja a kialakítást, miközben megőrizte a prémium okos órától elvárható szolgáltatásokat: a hely- és mozgási adatok összegyűjtése edzés előtt, alatt és után, alvás- és stressz-követés, zene és a fent említett pulzusmérő és okostelefon-értesítések. Huawei szerint az óra akár 190 forrás adatait képes megfigyelni, illetve 15 testreszabott elemzést és nyomon követést kínál, az úszástól kezdve a triatlonokig.

Huawei-Watch-GT-2-image-1

A Huawei Watch GT Series 2 támogatja a TruSleep funkciót – egy funkciót, amely nyomon követi és diagnosztizálja az alvásproblémák hat leggyakoribb típusát. A TruRelax egész napos stresszfigyelő és nyugtató légzési technikákat kínál.

Huawei-Watch-GT-2-image-2

Huawei-Watch-GT-2-image-3

Huawei-Watch-GT-2-image-4

Via Man of many