Itt vagyok

A Hilton megnyitotta a világ első Warner Bros témájú szállodáját az Egyesült Arab Emírségekben. A több száz emléktárgy mellett a vendégeket búvárkodás a medencében, a Bugs Bunny szobaszerviz és még sok más várja.

Világszínvonalú filmek készítése és milliárdok szórakoztatása után a WB Abu Dhabi , a Warner Bros egyetlen szállodája, megnyitotta kapuit az Egyesült Arab Emírségekben. már nem áll távol a valóságtól az az álom, hogy bogarak nyuszi hoz neked reggelit az ágyba. A WB Abu Dhabi Curio Collection by Hilton az Ön új boldog helye lesz minden zugávan és rengeteg emléktárgyával. A közel 400 képből, film- és tévéreklámból álló, véget nem érő megjelenítése a memóriasávba viszi, és egy pokoli utazásra tesz szert!

walt 2

walt 3

Mielőtt az ütős belső terek megörvendeztetnének, a bejáratnál egy nehezen kihagyható Batmobile fogadja a vendégeket a The Batman című filmből! Nem számít, ha nem vagy Batman-rajongó, a Friends nyitórészéből származó híres szökőkút minden bizonnyal felkelti a figyelmedet. Az új WB Abu Dhabi valóban csoda lesz a rajongók számára, mivel a hatalmas digitális képernyők tornyosulnak, miközben maga az épület folyamatosan lejátssza a „szállodának készített eredeti tartalmat”.

walt 4

walt 5

Nem fog betelni azzal a varázslatos ötcsillagos szállodával, mint a Harry Potter, a Westworld, a Superman, az Óz varázslója, a Looney Tunes és még sokan mások. A hatszintes szálloda 257 hálószobával rendelkezik, három egyedi tematika alapján. A tágas szobák kanapéval, Smeg hűtőszekrénnyel, minibárral, retro betárcsázós telefonnal és Marshall rádióval rendelkeznek. Kétségtelen, hogy elég kihozni belőled a gyermeket, és ami a gyerekeket illeti, soha nem akarják majd elhagyni az ingatlant. A felügyelt klub egy „beugró filmszínházzal”, miniatűr napágyakkal, napernyőkkel stb., valamint szabadtéri mozi-stílusú vászonnal kiegészítve végül is izgalmas elemei a napjuknak.

walt 6

walt 7

A gyerekek a szobájukból felhívhatják kedvenc Looney Tunes karaktereiket, és várhatják, míg Bugs Bunny vagy Daffy Duck tejet és sütiket szállít. Ami az ételeket illeti, a Hilton WB Abu Dhabi Curio Collection öt éttermet foglal magában: a családbarát Sidekicks éttermet, a lenyűgöző Matinee medenceéttermet, amely lenyűgöző egy merülőmedence-színházzal, valamint a Director’s Club-ot a kifinomultabb és kifinomultabb, valamint formális étkezési élményért.

walt 9

walt 10

Az Overlook társalgó remek hely az egész napos lustálkodásra, feszített víztükrű medencével és 360 fokos kilátással a festői városra. Pamela Lifford, a WarnerMedia globális márkák elnöke és tapasztalata a következőket mondta: „Batmantől a Bugsig, Casablancától Caddyshackig. Monicának, Rachelnek, Phoebe-nek, Joeynak, Rossnak és Chandlernek, hogyan felejthette el?

walt 8

Így folytatta: „A Warner Bros továbbra is hihetetlen történetmeséléséről híres, karaktereink pedig inspirálják és megnevettetik az embereket, mi megkönnyezzük és gyönyörű történeteket mesélünk el, és ahogy Ted Lasso mondaná, elhitetjük az emberekkel.” A szálloda már 845 DH-tól (250 USD) kezdődő nyitási árakkal várja vendégeit.

Forrás: luxurylanches.com