Itt vagyok

A gyémántokkal kirakott Xbox 360-tól a 323 000 dolláros tömörarany gyémánttal kirakott PlayStation 3-ig, ez minden idők 8 legdrágább videojátéka és tartozéka.

Egyesek számára a videojátékok boldog gyermekkori emlékek, és vannak, akiknek még ma is mindennapos esti szórakozás. A videojátékok már a 80-as években feldúlttá váltak, és a borhoz hasonlóan önmaguk egy kifinomultabb, dekadensebb (értsd: drágább) változatává fejlődtek. A végeláthatatlan szórakozás már nem olcsó, különösen egy játékrajongó számára, aki semmi másra nem vágyik, csak a legjobbra.

Az évek során, különösen az elmúlt évtized óta, a játék exponenciális ütemben fejlődött. A nehézkes grafika, a hosszú betöltési idő és a nem magával ragadó játékmenet napjai elmúltak. A játékok manapság annyira fejlettek, hogy a kivágott jelenetek összetéveszthetők egy hollywoodi filmmel. Érdekes látni, hogy az ilyen előrelépések ellenére az ősrégi franchise-ok, mint a Super Mario, Halo, Zelda, GTA, FIFA stb., még mindig a játékosok kedvencei. Hasonló eset áll fenn az online kaszinówebhelyek esetében , amelyek hagyományos játékokat kínálnak új és ismerős avatarokban. A pokék különösen retro témák és játékok felhasználásával készülnek, hogy nosztalgikus érzést keltsenek a kaszinójátékok során.

Összeállítottunk egy listát a legdrágább videojáték-vezérlőkről és tartozékokról, amelyek 2000 dollártól akár 481 250 dollárig is visszahozzák Önt!

game 88. 100. Issue Nintendo 64 hivatalos arany vezérlő – $ 2,000
Bár nem megdöbbentően drága, a 100. Issue Nintendo 64 hivatalos arany vezérlő egyik legritkább gyöngyszemei szerencsejáték történetében. A Nintendo Controller megvásárolható volt a Nintendo Powertől a magazin 100. kiadásának emlékére. Az Egyesült Államokban a Toys „R” Us-on keresztül, exkluzív buborékcsomagolásban árulták, Japán pedig két különböző dobozváltozatot kapott, egy fehér és egy arany színben.

game 77. Gyémánttal kirakott Xbox 360 – 11 000 dollár
Mi nem jó egy elkápráztatott Lara Croftban? A gyémánttal kirakott Xbox 360 lenyűgöző tok volt, amely több mint 43 000 kristályt tartalmazott a házhoz rögzítve. A borítót egy Angelina Jolie hasonlította fel kristálymozaikból; a limitált kiadású Xbox 360- at a hivatalos Xbox marketingről Németországban adták el 11 000 dollárért.

game 66. Rose gold PS4 – 13 600 dollár Az
olasz ékszerész, Gatti által tervezett PS4 csúcsminőségű anyagok felhasználásával készült, és a tökéletességig részletezett, így ez a rose gold változat nagyszerű gyűjthető tárgy a luxust kedvelő játékosok számára. Az obszcén árú szörnyetegeket a dubai Game 14 rendezvényen mutatták be.

game 55. Limitált kiadású arannyal és gyémánttal díszített Gameboy – 29 500 dollár
A csillogó, 18 karátos aranyból készült Gameboy gyémánt bevonatú képernyőszegéllyel, gyémánt be-/kikapcsoló gombokkal volt felszerelve, és kétszer akkora a súlya, mint az általános változat fájdalmas hosszú órákon át tartani, de nagyszerű helyettesítője a csuklóján lévő karkötőnek. Ez a 27 unciás Gameboy a Super Mario Land, a Golf és a Monopoly arany árnyalatú másolataival is találkozott.

game 44. Xbox 360 arany vezérlő előlapja – 36 000 dollár
Mi lehet jobb, mint órákat tölteni egy általános Xbox 360-on? Órákon eltölteni egy ultra-luxus verziót – az Xbox 360 Goldot. Ez a játékkonzol egy réteg 24 karátos arany előlappal és egy megfelelő emlékgravírozással rendelkezik. Hegyvidéki 36 000 dollárért eladva ez a konzol utat nyitott a luxus játékkonzolok számára.

game 33. 18 karátos arany Xbox vezérlő – 87 500 dollár
1,5 kg 18 karátos aranyból készült, a Linus Tech Tips YouTube-csatorna megkonstruálta a tömör arany Xbox-vezérlőt az Expert Casting nevű kanadai cégtől. A kontroller hihetetlenül nehéznek bizonyult, sokkal inkább egy súlyzónak, mint kontrollernek érezte magát az egész éjszakás Halo munkamenetek alatt.

game 22. PlayStation 3 Supreme gyémántokkal és arannyal – 323 000 dollár
90 napos kemény munka, 1,6 kilós arany külső, 0,5 karátos gyémánt és 323 000 dolláros ár, ez a király PlayStation 3 Supreme az Ön számára! Hivatalosan ez a világ legegyedibb és legdrágább PS3-a, amely világszínvonalú művészi alkotást mutat, és az egész fő külső részt körülbelül 1600 gramm tömör, 22 karátos arannyal alakították át. 0,50 ct hibátlan gyémántok szegélyezik a lemezbetöltő bejáratot. Ez valóban az elit játéka, mindössze három limitált kiadású konzollal.

game 11.Aranyozott Nintendo Wii Supreme gyémánt berakású gombokkal – 481 250 dollár A luxusjátékok világának
vitathatatlan bajnoka ez a gyémánttal kirakott arany Nintendo Wii Supreme, a világ legdrágább játékkonzolja. Öntsön ki 2500 gramm tömör 22 karátos aranyból. Az elülső gombok 78 x 0,25 ct méretű hibátlan gyémánttal voltak beágyazva, ami összesen 19,5 ct. Stuart Hughes csak három konzolból álló limitált kiadásnak tervezte.

 

Forrás: luxurylanches.com