Itt vagyok

A Dior és az Akonite piacra dobja az eredeti férfi síkapszulaszánt

A Dior egy kis kalandot szeretne bemutatni vadonatúj síkapszulájával. A sátor a francia Akonite márkával együttműködve egy exkluzív szánkót (és még többet) alkotott , amelyet nem más, mint Kim Jones tervezett.

szánkó 2

A kizárólag Franciaországban gyártott szán a fenntartható erdőgazdálkodásnak köszönhetően kőris és nyárfából készült. Modern dizájnnal, fehér csíkokkal és jellegzetes „D” alakú körvonallal rendelkezik, amely lehetővé teszi a vállon való hordozását.

szánkó 3

A szinte teljesen kézzel készített szán váza sötétkékre van festve , tetején „ DIOR ” felirattal, valamint lézergravírozott Dior Oblique motívummal, valamint rozsdamentes acél futószalagokkal, amelyekbe a Cannage motívumot, a ház szimbólumát gravírozták.

szánkó 4

Az Akonite műszaki szakértelmét és a Dior irigylésre méltó esztétikáját tükrözi, és a Kim Jones által készített Ski Capsule része. Az együttesben a szánon kívül védőszemüvegek, kesztyűk, sapkák, sisakok, csizmák és jégkék, fekete, barna és bézs árnyalatú alacsony szárú cipők is megtalálhatók.

szánkó 5

A Dior X Akonite eredeti férfi síkapszula szán jelenleg kapható a Dior butikokban világszerte.

Forrás: luxurylanches.com