Itt vagyok

A Chanel az ikonikus 5. számú illat századik évfordulóját ünnepli az eddigi legnagyobb palack piacra dobásával. Mérete 2021 ml és 34000 dollárba kerül.

Természetesen a 100. életévének betöltése megérdemli az ünneplést, és a régóta fennálló, édes illatú parfümük kétségtelenül a luxusmárka legikonikusabb parfümje. A Chanel a centenáriumi ünneplést egy fantasztikus Hold-kampányvideóval kezdte az egyre népszerűbb, szikrázó virágillathoz, melynek főszereplője Marion Cotillard, aki egy káprázatos díszítésű Chanel ruhában táncol és pörög a holdkrátereken. A kampányt egy gyémánt nyaklánc követte, amely észbontó szépséget mutatott be egy hatalmas, 55,55 karátos smaragd csiszolású gyémánttal, valamint 104 kerek és 42 bagett gyémánttal, amelyek újrateremtik a parfümösüveg dugójának profilját és a palack formáját.

chanel 2

A Chanel még egy limitált szériás, 17 darabos No 5 illatú termékek kollekcióját is bejelentette Factory 5 kollekció néven. De a legjobb az egészben a legnagyobb Baccarat palackjuk, amely lenyűgözi a megrögzött rajongókat, mivel nem kevesebb 2021 ml parfümmel van megtöltve. A palack ugyanolyan értékes, mint a benne rejlő csodálatos illat. A kizárólag Baccarat kristályból készült, és ügyesen megdolgozott üveget, amikor egy értékes gyémántot kezelünk, a fehér címkével és a csiszolt cabochonnal a tökéletességig kiegészítve.

chanel 3

Minden kézzel gravírozott darab egy gyönyörű, fehér báránybőr koffretben érkezik, egy Baccarat kristálypálca kíséretében a pulzuspontok pontos felviteléhez. Ez az egyedülálló Chanel parfüm idén csak ünnepi akcióként kapható. A No. 5 Grand Extrait Baccarat 2021 ml rendkívül limitált, 55 darabos mennyiségben lesz elérhető 34 000 dollárért. Igazi gyűjtői cikk!

Forrás: luxurylanches.com