Itt vagyok

A Baccarat Think Pink kollekciója nőiességet, csábítást és finomságot sugároz a szezon színében.

Baccarat vagy Barbie? A francia luxusház és a finom kristályok gyártója a szezon színét öltötte magára egy olyan kapszulakollekcióval, amely tele van rózsaszínnel. A Think Pink kollekció a szerelem és a szeretet fogalmát öleli fel. Mi lehetne jobb árnyalat az érzelmek megszemélyesítésére, mint a rózsaszín? A kollekció négy darabból áll: az Eye Vase Pink S, a Faunacrystopolis Pink Bird, a csábító Papillon Lucky Butterfly Pink és a Bloom Collection Pink. A közel 1400 dolláros váza a Think Pink kollekció legerősebb tárgya.

Az új avatar ellenére spirális mozgásával Baccarat-ot kiált. Jaime Hayon tervezte a 11,5 cm-es Faunacrystopolis rózsaszín madarat. A rózsaszín madárka minimalista árnyalatú vonalakkal és 300 dolláros árcédulával büszkélkedhet. A kínálat legcsinosabb rózsaszín kristály dísze a 6,5 cm magas Papillon Lucky Butterfly Pink, amely megdobogtatja a szívet, és nem a 200 dolláros ára miatt kerül mellé. Ez a Baccarat pillangó valóban gyönyörű!

A varázslatot egy csokor Baccarat virág teszi teljessé a Bloom kollekcióval, amelyet vidám színpalettán mutatnak be. A 170 dolláros kristályvirág rózsaszín és piros színben érkezik, a kristályok tökéletes romantikus egymás mellé helyezéséhez. Egyetlen kristályvirág nem lesz elég! A Think Pink kollekciót az Önhöz közeli Baccarat butikban vásárolhatja meg.

Forrás: luxurylaunches.com