Itt vagyok

A Baccarat 25 év Pokémont hoz be egy csillogó kollekcióval, amely egy kristály Pikachut is tartalmaz

1996-ban a Baccarat először mutatta be a Pokémon Redet és a Pokémon Greent a Nintendo Game Boy számára. És a mai naphoz képest a sátor készen áll arra, hogy megünnepelje a Pokémon 25 éves jelenségét egy új kollekcióval. Igen ez így van!

pik 2

A Hiroshi Fujiwara által készített korlátozott Pikachu-töredékkel, egy Pikachu-figurával és egy Poké-labdával a világ minden rajongója számára kiegészítve az együttes igazi csemege a Pokémon-rajongóknak, különösen azoknak, akik ámulatba ejtik Pikachut.

pik 3

A szeretett karakter (Fujiwara) sokrétű elemekkel rendelkezik, és az „Electric” logóval van gravírozva. Ez minden Pokemon rajongó csemege, és úgy tervezték, hogy a gyűjtőket ugyanolyan jól szolgálja. A kínálatban található egy kristály Pokémon figura is tárt karokkal, éber fülekkel és jellegzetesen kihajtott farokkal.

pik 5

Egy másik kihagyhatatlan, gyűjtői tárggyá alakult tárgy a ragyogó Poké Ball. Használható papírnehezékként vagy akár dekorációs elemként is. Az eklektikus változat aranyhálóba van csomagolva, és ideális ajándék a franchise rajongóinak.

pik 4

A limitált kiadású darabok (mindegyik Bacarrat részletekre való odafigyelését és Pokemon legendás termetét tükrözi) jelenleg megvásárolhatók bizonyos Baccarat üzletekben november 29-ig. Akkor menjünk Pika-Pikával a legközelebbi üzlethez, jó?

Forrás: luxurylanches.com