Itt vagyok

A Tudor legújabb bronz órája történelmet írt

 

A bronz fontos szerepet játszott történelmünkben. Múltunknak egy egész korszakát is róla nevezték el. A nagy sikert arató, Tudor Black Bay búvárórák sorozatnak újdonsága is a Bronz nevet viseli. A Black Bay Bronz erre a vonalra épül,  szó szerint.

Míg más Black Bay modellek mind 41mm-esek, addig a Bronz 43mm lett. Így a Bronz kiadás 2mm-rel gazdagodott és súlya is több, mint 16 gramm. Az óra a hármas, hatos és kilences számokat jelzi, míg a tizenkettőt egy háromszög jelöli.

Tudor-Black-Bay-Bronze-3

A Bronz órában a Tudor kaliber MT5601 fut. Ez biztosítja a mozgás pontosságát és tartósságát. Az egyensúlyi híd pedig, jobb ütésállóságot eredményez.

Tudor-Black-Bay-Bronze-5

Nem lehet nem észrevenni rajta a csodás bronz borítást. A bronz oxidálódik az idő múlásával, és egy patinát hoz létre, amely nemcsak a használt bronz egyik típusa, de a légköri viszonyok is befolyásolhatják. Mindez azt jelenti, hogy a Black Bay Bronz órád teljesen egyedülálló lesz az idő múltával, és nem lesz két egyforma. Az órát bőr- vagy szövetszíjjal lehet megvásárolni.

Tudor-Black-Bay-Bronze-2 (1)

A Black Bay Bronz fontos kiegészítője lesz a személyes történelmednek, éppúgy, mint a bronz az emberi történelemnek.

 

Via Man of many