Itt vagyok

Megéri még vállalkozni a Szigeten? ✖ [SZÁNTÓ PÉTER VLOG]

 

Szántó Péter, Productivity Hacker, a SpringTab alapítója, a Dél-Kalifornia Egyetem (USC) volt hallgatója, vlogger. Digitális üzletfejlesztőként többek között olyan vállalkozásokkal dolgozott együtt, mint a MasterCard, a Fashion Street vagy az Edigital. Az RTL Klub első Startup és Közösségi média műsorának vezetője volt, és a mai napig rendszeres előadó a Kürt Akadémián és az Internet Hungary rendezvényén.


A fiatal vállalkozók mindennapjaiba ad betekintést mikroinfluencerként heti vlogjában és aktív Instagram jelenlétével. Ezúttal a Sziget Fesztiválról készített egy videót Youtube csatornájára, melyben azt a kérdést járja körül, hogy megéri-e vállalkozni a rendezvényen, valamint megmutatja saját szemével az Island of Freedom világát.

Pont egy éve ehhez a vlogbejegyzéshez képest kezdte el a Villámkérdéseket, és magyarul vlogolni. Az első interjúalanya Gerendai Károly, a Sziget Fesztivál alapítója volt. Idén azt akarta bemutatni, hogy ki miért jön ki – nem fesztiválozó embereket kérdezett meg feltétlen, hanem különböző cégeket, márkákat arról, hogy miért vannak aktivitások. Így ez a vlog Péter Szigetes élményeiről és néhány szerinte ’cool’ hellyel való beszélgetésről szól.

38194983_837710406353356_2099009951312642048_n

„Szokták mondani, hogy a VIP-ek országa vagyunk, és egy nagyszínpados koncert után mindenki özönlik be a VIP-be, alig lehet bemenni. De akkor ez miért is VIP?”

Péter inkább szeparénak nevezi a Sziget VIP részlegét több okból is. Például azért, mert könnyebb bejutni magára a rendezvényre egy ilyen karszalaggal, hiszen egy külön részen jöhetnek be az emberek, ahol általában nincs sor. Többek között mesél a mosdó lehetőségekről és az egyéb plusz dolgokról, amit ez az elkülönített kis rész biztosít a fesztiválozóknak.

Kéri Csabi már tizedik alkalommal rendezte meg a Sziget előtti HaverVagy-os beszélgetést, ahol idén Gerendai Károly és Kádár Tamás, a fesztivál ügyvezetője mesélt a Sziget-sztoriról, és arról, hova tart, hova fejlődik a rendezvény.

„Feltettem azt a kérdést, hogy ha valaki vállalkozóként szeretne kijönni – hot dogot árulni, fröccsös standot létesíteni – hogy van rá lehetősége, megéri-e, mit kell tenni.”

Ha szeretnétek megtudni a kérdésre a választ és még sok érdekességet a Szigetről, nézzétek meg Péter vlogját.