Itt vagyok

6 szexjáték, amit azonnal ki kell próbálnod a partnereddel

 

A szexjátékok manapság igen fontos szerepet játszanak az életünkben, még akkor is ha nem merjük bevallani magunknak sem.

 

Segítenek abban, hogy fokozzák a hangulatot és hozzásegítenek az orgazmus gyorsabb és biztosabb, nem ritkán többszöri eléréséhez.

 

A legfrissebb kutatások szerint ezek a kiegészítők ösztönzik a párokat arra, hogy nyitottabbak legyenek egymással és saját magukkal is.

Mindezek mellett egy új játék segítségével mindkét fél új utakat fedezhet fel saját örömére, melyeket eddig elnyomott magában.

 

Ha egy kis segítségre van szükségetek, íme néhány ötlet, hogy hol kezdjétek:

 

  1. Vibrátor

Mindenki megtalálhatja a neki megfelelőt és nem utolsósorban bármelyik retikülben, táskában elfér egy hosszú út során is. Sőt, már olyan darabok is kaphatóak, amelynek saját applikációjuk van. 😛

WE-VIBE SYNC

 

2. Speciális párnák

Ezen párnák segítségével minimálisan változtathatóak az eddigi, akár jól bevált szeretkezési pozitúrák és egy ilyen aprósággal teljesen új érzéseket tapasztalhattok meg.

 

INFLATABLE POSITION PILLOW

3. G pont stimulátor

Ezeket a kis kütyüket pontosan úgy tervezték, hogy megcélozza a legérzékenyebb női testrészt, s mindezek mellett további érzékeny pontokat is stimuláljanak.

 

LELO IDA

4-5-6. 

Írjátok be a keresőbe, hogy szexjáték és rengeteg olyan oldalt találhattok, ahol mindenki megtalálja a saját és kedvese kedve szerinti eszközöket.

 

Ne feledjétek, ha már van kivel megosztani ezeket a perceket, nyert ügyetek van.