Itt vagyok

5 szabadtéri szórakozóhely a forró nyári estékre

Kertem

A budapesti biciklisek egyik törzshelyének tartják. A Kertem jelenleg az Olof  Palme sétányon, a belváros zajától távol, a Városligetben található. Napközben főként családosok, párok, illetve a Ligetben bóklászók látogatják, valamint esténként zsúfolásig tölti meg a városi fiatalság. Az árak romkocsmásak, a koncertek ingyenesek, grillezett finomságokból pedig nincs hiány, ahogy limonádéból, hangulatos fényfüzérekből és kutyákból sem.

Zsiráf 

A Nyugati pályaudvar szomszédságában található Zsiráf, Budapest egyik legfelkapottabb sörkertje. Itt szinte biztosak vagyunk benne, hogy mindenki talál magának való programot, ugyanis szabadtéri kiállítások, képzőművészeti vásárok, vasárnapi piacok, akusztikus koncertek és olykor Dj-k is gondoskodnak a remek hangulatról. Ráadásul különleges sörkoktélokat is kóstolhatunk náluk.

Fröccsterasz

Nincs is ettől pestiesebb hely! A Fröccsterasz jelenléte mindenkiben csak erősíti az évszakhoz bónuszként járó szabadságélményt, amit itt fellehet turbózni még egy szabadtéri itallal is, hogy teljes legyen az öröm. A hely varázsa abban rejlik, hogy aki ide ül be, az teljes mértékben részese lesz az Erzsébet téri nyüzsgésnek.

Raqpart

Egy hely, ahol igazán kiszakadhatsz a belváros forgatagából és átélheted a vízparti hangulat utánozhatatlan érzését, egy karnyújtásnyira a Dunától. Egész napos lazulás a Lánchíd kőoroszlánjainak árnyékában, egy gyümölcsös smoothie, vagy egy jéghideg rozé fröccs társaságában. Azonban itt nincs még vége! Amint leszáll az éj, a város legjobb koktélmesterei előveszik legféltettebb long drink receptjeiket és shot-különlegességeiket. 

TRIP

A TRIP egy újabb, izgalmas helyszín Budapesten, ahol terasz, bár, koncertek, bulik, felnőtt és gyerekelőadások is várnak a Batthyány térnél a Dunán szemben a Parlamenttel.