Itt vagyok

5 sportesemény, amelyeken egyszer az életedben ott kell lenned

 

A végtelen hosszúságú bakancslistádon biztosan olyan dolgok szerepelnek, melyek boldog pillanatokat csempésznek az életedbe és libabőrös leszel tőlük. Nem kell futballrajongónak lennünk, ahhoz hogy megértsük az amerikai foci szabályait, elég ha csak élvezkedünk a látványban. Pont ez az oka, hogy bárki, aki New Yorkba látogat el akar menni egy NBA mérkőzésre, még akkor is ha azt sem tudja ki játszik éppen a pályán. Ez a sport és a döntőmeccsek vonzereje, a turisták számára. Itt 5 olyan esemény, melyekre egyszer el kell látogatnod:

5. NBA: A kosárlabda legnagyobb alakjait az NBA-ben csodálhatod meg. Évről évre gyűlnek a történelmi pillanatok az NBA döntőkben, mint például Michael Jordan utolsó perces lopása és gólszerzése, amit Utah Jazz ellen követett el, így 1998-ban megszerezte 6. címét, vagy amikor Magic Johnson 42 pontot szerzett az LA Lakersnek 1980-ban. Minden kosárrajongónak meg kell tapasztalnia, hogy milyen 360 fokos élvezetben nézni az élő meccset.

nba

4. Super Bowl: Amikor döntőkről beszélünk, elengedhetetlen szóba hozni az USA-ban megrendezésre kerülő Super Bowlt. Több mint 5 millió néző követi a képernyő előtt az eseményt, ami lezárja a szezont. Ez nem csak egy végső játék, hanem szórakoztatás is; a Superl Bowlon fellépnek a legnagyobb előadók, akik nem csak a jelenlévőket, hanem az otthonról figyelő nézőket is szórakoztatják.

superbowl

3. Roland Garros: A legnagyobb Grand Slam bajnokság. A világ legjobb játékosai gyűlnek össze a háló körül és mérik össze tudásukat. A teniszkedvelőknek, vagy Nadal és Jockovich hű követőinek, ez egy tökéletes alkalom, hogy közelről megcsodálják őket játék közben. Az élményt fokozza, hogy az esemény Párizsban kap helyet. A francia főváros teljesen felkészülve várja a bajnokságra érkező nézőket, így biztos hogy életre szóló élményben lesz részük.

roland-garros

2. Formula 1: A motor őrülteknek semmi nem nyújthat olyan élményt, mint a motorsport csúcsa. A sportesemény képes egy egész várost cirkusszá varázsolni, lenyűgözi a rajongóit a box-kiállásokkal, az emberek és gépek közötti fúzióval és az égett gumi szagával. Megfizethetetlen élményt nyújt a verseny, a világ legjobb gumigyártói közt, amilyek a Silverstone és Montmelo.

f11

1.The World Cup Final: Minden világbajnokság döntőmérkőzése egyedi és különleges. Minden negyedik évben a legjobb csapatok küzdenek meg a világbajnoki címért. Ez az amiért minden focirajongó álma részt venni ezen az eseményen, mert garantált az izgalom. Ebben az évben Brazíliában kerül megrendezésre az esemény, ahol a foci világsztárjai is játszani fognak. Sao Paulo, Río de Janeiro és Salvador de Bahía városok készen állnak arra, hogy elkápráztassák a vendégeket. A sportesemények mellett, számos programon várja az odalátogatókat, legyen az turisztikai vagy kulturális. Megfizethetetlen élményben lesz része annak, aki idén ellátogat Brazíliába.

footboll

 

Bruno Pires

Luxury Launches