Itt vagyok

5 különleges tengerparti hotel, ahonnan soha nem akarnál hazajönni

 

Egy álomnyaralás megszervezése mindig sok izgalommal jár. Hatalmas megkönnyebbülés, amikor a hosszú és kemény munka után – ha csak egy rövid időre is, de – elfeledkezhetünk mindenről, és élvezhetjük az életet. Végül is ez a nyaralás lényege, nem igaz? A vakáció egy átmeneti időszak, ezért minden egyes pillanatát ki kell élvezni. Ha a legtöbbet szeretnénk kihozni a nyaralásunkból, a megfelelő hotel kiválasztása az egyik legfontosabb feladatunk. Egy átlagos hotelben megszállva könnyen támadhat az az érzésed, hogy inkább visszatérnél a mókuskerékbe. Azonban, vannak olyan szálláshelyek is, amik lenyűgöző szépségükkel, kényelmükkel és stílusukkal annyira elvarázsolhatnak, hogy soha nem akarsz onnan eljönni.

Ez nagy különbség, szóval érdemes keresgélni, és inkább egy drágább, de minőségi hotelt választani. Most bemutatunk 5 olyan egyedülálló tengerparti szállodát, ahonnan soha nem akarnál hazajönni.

InterContinental Fiji Golf Resort & Spa

A helyszín önmagában is csodálatos, hiszen lenyűgöző látványt nyújtanak a környező Fidzsi-szigetek, a trópusi kertek és a gyönyörű strandok. Festői. Ráadásul egész évben remek az idő, így legszívesebben be sem nyitnád a hotelszobád ajtaját. Ám ha megteszed, olyan érzésed lesz, mintha a mennyországban lennél. A szellős elrendezés, az elképesztő kilátás, és a strandhoz való közvetlen hozzáférés miatt remek választásnak bizonyul az InterContinental Fiji Golf Resort & Spa. A golfozási lehetőség, a remek masszás és wellness szekció, a csodálatos ételek pedig felteszik az i-re a pontot.

EGYEDÜLÁLLÓ MINŐSÉG – szoba elrendezés és design

1

Holiday Inn Resort Vanuatu

Ne tévesszen meg az a tény, hogy ez egy Holiday Inn. Semmi hétköznapi nincs a Port Vilában található nyaralóközpontban. Ebben minden megtalálható, amit egy szigetüdülőtől elvárunk. A hotel egy, a várostól nem messze található privát lagúnában található, elég távol a kíváncsi szemektől. Így bárki nyugodtan pihenhet a parton vagy olvashat. Ha több izgalomra vágysz, mint amit a gyerekklubok nyújtanak, akkor teniszezhetsz, golfozhatsz, úszhatsz, de a város is csupán percekre található. Párok és családok egyaránt élvezhetik a gyönyörűen parkosított környezetet, a két medencét, természetes strandokat.

EGYEDÜLÁLLÓ MINŐSÉG – kivételes minőség és szokatlanul magas ellátás

21 (1)

31 (2)

41 (2)

The Inn at Laguna Beach

Egy luxus butikhoteltől mindannyian átlag feletti élményt várunk, és pont ez az, amiben a kaliforniai Inn at Laguna Beach kiemelkedik a többi közül. A bájos tengerparti bungalók visszarepítenek egy olyan időbe, amikor még minden egyszerűbb volt – de úgy, hogy a modern komfortérzet megmarad. A redőnyt felhúzva szemünk elé tárulnak az ültetvények és megérezzük a Csendes-óceán szelét. Sétálhatunk a tengerparton, különleges értékeket keresve a sziklák között. Miközben a vendéglő pihentető hangulatát élvezzük, ne felejtsük el, hogy csak egy rövid sétára található egy csomó remek étterem, kiállítás, bolt és szórakozóhely.

EGYEDÜLÁLLÓ MINŐSÉG – maga a helyszín!

51 (2)

Hawaiian Inn Beach Resort

Daytona Beach világszerte híres, és furcsának tűnhet itt egy Hawaiian Inn nevű hotel, ám a név mellett számos más egyedi tulajdonsággal is büszkélkedhet a szálloda. Nézd meg a Csendes-óceáni napfelkeltét az erkélyről, építs homokvárakat a parton, de ami a legkülönlegesebb élményt nyújtja, nézz meg egy versenyt a Daytona Speedway-en! Ha nem tudod ezt beiktatni a naptáradba, látogass el egy motor- vagy autó show-ra. Daytona a motorok ünnepléséről szól, amihez számos rendezvény szolgáltat alkalmat.

EGYEDÜLÁLLÓ MINŐSÉG – különleges látnivalók!

61 (2)

Laguna Cliffs Inn

Ha szereted az olyan tengerpartokat, amik sziklákkal vannak övezve, akkor a kaliforniai Laguna Beach-re mindenképpen el kell látogatnod. Méghozzá a Laguna Cliffs Inn nevű hotelbe. Ez a kényelmes, modern szálláshely túrázásra és kerékpározásra is biztosít lehetőséget. A szobák természetes színekkel vannak kifestve, amik barátságos hangulatot biztosítanak. Biciklizz el a Main Beach-re, vagy a belvárosba, esetleg sétálj el az út menti dagálymedencékhez. Túrázz a hatalmas hegyekbe, hogy gyönyörű fotókat készíts. Vagyis hagyd az összes gondodat otthon, és élvezd ki az itt töltött időt.

EGYEDÜLÁLLÓ MINŐSÉG – nincs szükség autóra, csak ha távozol innen

71 (2)

Akárhol is töltöd a következő nyaralásodat, ne elégedj meg azzal, hogy olyan helyre mész, ahol már többször jártál. Annyi feltérképezésre váró, izgalmas hely létezik! Ha egyszer megtapasztalod a különleges hotelek vendégszeretetét, onnantól fogva csak ilyen szálláshelyeket keresel majd – annak ellenére, hogy a nyaralás végén nehéz lesz otthagyni őket.

 

via Style Motivation