Itt vagyok

A Breguet egy olyan örökkévaló órát mutat be, mint maga a szerelem! A limitált kiadású Reine de Naples karóra a nőiesség ódája romantikus utalásokkal.

A piros, fehér és kék kombinációja már nem csak a tengeri kalandokra és a vitorlás utazásokra emlékeztet. Breguet örökre az örök romantikává változtatta ezt az asszociációt, túllépve az idő múlásain egy olyan érintetlen és szerelmes órával. Felülmúlja mindazt, amit valaha is tett szeretett Valentináért. Lehet, hogy a világ még mindig a szilveszter utóhatásaiban forog, de a Breguet egy lépéssel előbbre jár a teljesen romantikus, limitált kiadással.Reine de Naples óra. Ennek az időmérőnek a fénypontja egy szürreális megjelenésű számlap, amely a gyöngyház alapjának köszönhetően úgy néz ki, mint egy bolyhos felhőágy. A vörös finom árnyalatai kiemelik a szeretetet ebben az órában; először 12 órakor a piros pöttyök csapongása, azaz a szerelem nyoma jelenik meg piros színben, jelezve a 45 órás erőtartalékot.

Képernyőfotó 2022-01-05 - 14.48.47

Aztán újra lakkozott dupla szíves mutatóként a kis másodperces altárcsában 6 órakor. A mostani ovális karóra (korábbi, hosszúkás forma) egy óda a nőiességhez. A történelem első karórája ihlette, amelyet 1812-ben szállítottak Napóleon húgának, Caroline Muratnak, Nápoly királynőjének. A mennyek számlapja nem lehet teljes a hold nélkül (van valami szerelmi történet?). A Reine de Naples óra finoman kalapált, fehér aranyból készült holdfázisú kijelzővel rendelkezik.

óra 3

Az előlapot és a ház peremét 128 gyémántból álló csillogó zuhany szórja meg, amelyet nyitott végű kékes acél mutatók mutatnak, amelyek az órákat és perceket jelzik. Az új Reine de Naples 8905 központi eleme önfelhúzó. A 3,5 Hz-es frekvencia a 269 komponensből álló mozgás szívverése, és 30 méterig vízállóvá teszi. Az órát egy lángvörös aligátorbőr szíj teszi teljessé, amelyhez 28 gyémánttal ellátott, fehérarany háromlapátos összecsukható kapocskészlet tartozik. A mindössze 28 darabból álló lenyűgöző Reine de Naples karóra ideális ajándék Valentin napra.

Forrás: luxurylaunches.com