Itt vagyok

A versenyautó-ágyak a múlté – ez a 25 000 dolláros, limitált kiadású, drón alakú ágy LED-lámpákkal és propellerekkel a jövőbeli drónpilóták számára készült

Ha még nem hallott a Drone Racing League-ről vagy a DRL-ről, ez egy globális, professzionális drónverseny bajnokság FPV (first-person-view) drónpilóták számára. Azt javaslom, nézze meg a videóit az interneten; a versenyek izgalmas, nagy sebességű üldözéseket és észbontó manővereket foglalnak magukban, miközben akár 80 mérföld/órás sebességgel repülnek. A sportág további népszerűsítése érdekében a Drone Racing League limitált kiadást adott kidrón alakú ágy éppen az ünnepi szezonban. A négy légcsavaros ágyat állítólag a zászlóshajó DRL Racer4 quadcopter ihlette, amellyel a pilóta a jelenlegi szezonban versenyzett. Évtizedek óta láttuk, hogy az olyan márkák, mint a Hot Wheels és más játékgyártók a versenyautó témájú ágyak ötletével játszanak, amelyek kerekekkel, kormánnyal és még légterelővel is rendelkeznek. A DRL drónágya a változó idők jelzése.

drón 2

A drónágy két méretben kapható: ikerágyas változat 2 méter hosszú, 0,9 m széles és 0,7 m magas; és egy szélesebb, teljes ágyas változat, melynek szélessége 1,3 méter. Kiváló minőségű karcálló bútorfestékkel bevont MDF-ből készült, közvetlenül az elején a DRL logó látható. Az ágynak négy karja van, amelyek mindkét oldalán kilógnak, és megtámasztják a nagy sűrűségű habból készült forgó propellereket. A karok is piros színű LED – del világítanakLámpák. Lehetőség van arra is, hogy az ágyat testre szabja egy TV-tartóval a lábánál azok számára, akik kényelmesen, az ágyukból szeretnék élvezni a drónversenyeket. A drónágyhoz olyan alvómaszkok tartoznak, amelyek úgy néznek ki, mint a First Person View drónszemüveg. A csomag azonban nem tartalmazza az olyan dolgokat, mint a matrac, a párna vagy a tematikus lepedők. Csak korlátozott számban készülnek drónágyak, a DRL pontos számot nem adott meg. A rendelésre készült ágy a cég honlapján 25 000 dollárért megvásárolható, és a megrendelés után hozzávetőlegesen 2-4 hónappal érkezik meg.

Forrás: luxurylanches.com