Itt vagyok

Mi lehet a Forma-1 világbajnokkal?

Michael Schumachert, a hétszeres Forma-1-es világbajnokot 2013-ban érte a tragikus kimenetelű síbaleset. Sokak példaképe azóta valószínűleg kómában van, bár sokat nem tudunk az állapotáról.

F4266631-C4FF-4654-87F0-6E3FF1862CE6

A család nagyon diszkréten kezeli Michael Schumacher állapotát, csak páran látogathatják meg svájci otthonában, a sajtót pedig teljesen kizárták. Luca Badoer, a Ferrari egyik korábbi tesztpilótája egyike azon szerencséseknek, akik tisztában vannak vele, milyen állapotban van most a legendás sportember – írja a Ripost.

Ez egy fájdalmas dráma. (…) Csak én, Todt és néhány közeli jó barát látogatja. Michael mindig is keményen edzett, ami azért is jó, mert így a teste ellenáll. Amikor Mugellóban és Monzában teszteltünk, a szabadidejében is edzőterembe járt, vagy kerékpáron járta a közeli dombokat. Michael egyszerűen Michael. Egy harcos, aki remélhetőleg hamarosan felépül”- 

07E95DA1-1C8D-48A2-8714-2F80BC500C55

– nyilatkozta Badoer, aki több évig dolgozott együtt a Ferrarinál a viágbajnokkal és immár két évtizede ápol vele szoros barátságot. Schumacher gyakran “kisöccsének” szólította olasz kollégáját, többször együtt is nyaraltak, sőt Schumi lett az olasz versenyző fiának, Brandónak a keresztapja.