Itt vagyok

139 millió dolláros otthon Florida szívében

 

Ezt a gyönyörű házat a francia irányzatok ihlették, és 139 milliós áron került ki a piacra. Ezzel ez az otthon lett a legdrágább eladó ház jelenleg az Amerikai Egyesült Államokban. A pompázatos épület 5500 négyzetméteres területen fekszik, és egy 400 méter hosszú, privát tengerparti szakasz is tartozik hozzá, ami természetesen a Millionaires Mile-on fekszik Hillsboro Beachen, Floridában. A ’Le Palais Royal’ tervezőit a Versailles-i Kastély inspirálta, aranylombok övezik, kőből faragott járda vezet hozzá, csodálatos erkélyek és hat szökőkút ékesíti. Bár, a palotát éppen rekonstruálják, alább láthattok pár képet, Amerika legdrágább otthonának belsejéből.

A bejáratnál egy több mint 8 méter magas szökőkút található, melyen aranyozott szegélyek vannak. Az előszoba a szalonba vezet, amelyből egyenesen az Atlanti Óceánra nyílik a kilátás. A parton egy 150 méter hosszú jachtkikötő is található, ahol az óriási jachtok is le tudnak parkolni.

le-palais-royal-mansion-13-690x388

le-palais-royal-mansion-3-690x388

A boltíves előcsarnokban egy gyönyörű márványból készült lépcső található, melynek aranyozott, kovácsoltvas korlátja van. Csak a korlát 2 millió dollárt ér, és majdnem 2 év volt mire elkészítették.

le-palais-royal-mansion-2-690x388

Az óriási palotában 11 hálószoba, 17 fürdőszoba, bár és lounge is található. A hálókból 4 darab a lakosztály kategóriába sorolható, mivel jakuzzi is van bennük. Ez az első hát Amerikában, ahol egy teljesen felszerelt IMAX mozi található, és 18 ember tud maximális kényelemben filmeket nézni. A nappaliban egy csúcsminőségű 3D-s televízió és egy 5000 literes akvárium kap helyet.

le-palais-royal-mansion-12-690x388

A házban egy kifeszített víztükrű, LED világítással ellátott medence van, melyben van csúszda, és a vízesés mögött egy bár van. A medence közepén egy lángokat kibocsájtó fáklya van, ami körül egy jakuzzi található.

le-palais-royal-mansion-10

A ház belsejében egy spa központ is helyet kapott, amiben természetesen masszázsszoba, konditerem is található. A házhoz egy 30 férőhelyes garázs is tartozik.

 

Luxury Launches