Itt vagyok

Ismerd meg a Jabra Elite 75t vezeték nélküli fülhallgatót

A Jabra legújabb vezeték nélküli fülhallgatóit, a Jabra Elite 75t-t eredetileg 200 dolláros áron jelentették meg, de közvetlenül azelőtt, hogy megjelentek, az árat 180 dollárra csökkentették. A 10 százalékos árcsökkenés nem tűnik nagynak, de ha mindent figyelembe veszünk, amit a Jabra kínál, akkor valóban értékelni tudjuk ezt a lépést.

Jabra-Elite-75t-True-Wireless-in-Ear-2

A Jabra Elite 75 valódi vezeték nélküli fülhallgatók kisebbek, mint az átlagos fülhallgatók, ami sokkal kényelmesebbé teszi a használatát. A Jabra Elites biztonságosan megmarad a fülben anélkül, hogy bármiben zavarná a zenehallgatás élményét. A kisebb méret azt is jelenti, hogy rövidebb a töltési ideje. Szerencsére nem kell azon sem aggódnod, hogy elveszíted a szettet, mivel a Sound + alkalmazással nyomon követheti az fülhallgató helyét.

Jabra-Elite-75t-True-Wireless-in-Ear

Természetesen a kisebb méret gyakran a funkció vagy a hangminőség rovására mehet. Ebben az esetben viszont ez nem így van. Ezeknek a fülhallgatóknak mély és rezonáns basszusa van. Ez a túlzottan hangos basszus problémás lehet bizonyos zeneműfajok számára, például a jazz vagy a klasszikus esetében, de egy kis változtatással azonnal beállíthatod a hangzást az alkalmazásban. Ez az extra basszus ugyanakkor kifejezetten jól használható filmek nézésére.

Jabra-Elite-75t-True-Wireless-in-Ear-5 Jabra-Elite-75t-True-Wireless-in-Ear-6 Jabra-Elite-75t-True-Wireless-in-Ear-3

Ezzel a fülhallgatóval garantáltan nem tudsz mellényúlni.

Via Man of many