Itt vagyok

10 életet meghosszabbító érv az egészségedért

 

Vágjunk bele egyből, nem is köntörfalazunk: most ez itt a reklám helye, a te érdekedben.

Tegyük rendbe ennivaló dolgainkat, hogy valós életerőt kapjon szervezeted… Tarts velünk és partnerünkkel: a Reverdével, hiszen “amit eszel, azzá leszel!” Lássuk, hogy miről is van szó!

Magáról, a tiszta egészségről: a Reverde négy összetevőjének (bio búzafű, bio búzacsíra, bio spenót kivonat és hozzáadott C-vitamin) mikrotápanyag koncentrációja és szinergikus összhangja teljesen egyedi és természetes megoldás szervezeted megerősítéséhez.

Íme 10 valós érv, hogy miért érdemes lecserélned szintetikus étrendkiegészítőidet:

1. Ízig vérig magyar. Itthon termesztik a hozzávaló alapanyagokat bioföldben, ellenőrzött biogazdaságban – tehát teljesen megbízható, leinformálható. Szintén itthon állítják elő belőlük az esszenciális kivonatokat, egy magyar innovációnak köszönhetően (a búzafűléből, -csírából és spenótból különleges, a növények minden tápanyagát tartalmazó kivonatot készítenek, hőkezelés és szárítás nélkül, így nem a növények megőrződnek a növények hatóanyagai).

2. 45 kg kerti zöldség és gyümölcs elfogyasztása egyenértékű 1 doboz Reverde kapszulával! 100% bio egészségkapszula az immunrendszeredért!

3. Teljesen természetes és bio, és a négy alapanyagon kívül más nincs benne! Sem tartósítószer, sem színezék, sem adalék: semmi.

4. Ez nem gyógyszer! Nincsenek nem kívánt mellékhatásai, szedése semmilyen veszéllyel nem jár. Az egész család szedheti, sőt! Azoknak is ajánlott, akik kiegészítő terápiaként alkalmaznák meglévő betegségük ellen.

hatter

5. Egy db Reverde kapszula hatóanyag tartalma megegyezik 40 dkg gyümölcsével, mindez összesen 66 forintba kerül. Mit kapsz ennyiért? Energiát, testi-lelki frissességet, erőt, vitaminokat és ásványianyagokat. Mi helyett? Energiaitalok, kávé, műkaják, cigaretta és még sorolhatnánk. Melyiket választanád gyermeked számára? És önmagadnak?

6. Klorofill tartalma mindent visz: egyes kutatók szerint, a klorofill kiemelkedő hatással van az emberi szervezetre. Megnöveli a szív működésének hatékonyságát, jó hatást gyakorol az érrendszerre (tisztító), a bélrendszerre, a méhre, és a tüdőre. Így a klorofillt nevezhetjük egy “toniknak” aminek a szervezetre kifejtett stimuláló hatását tekintve, nem lehet egy lapon említeni semmi más anyaggal.

7. Tele van vitaminnal, ásványi anyagokkal, aminosavakkal és enzimekkel! Több kalciumot tartalmaz, mint a tej, ötször több magnéziumot, mint a banán, és ötször több C-vitamint, mint a citrusfélék.

wheat

8. Búzafűlé tartalmának köszönhetően, az egyik legintenzívebb méregtelenítő. Növeli az erőnlétet. Ellenállóbbá tesz a betegségek ellen!

9. Regenerálja a sejteket, és véd a káros sejtelváltozás ellen. Sejtregeneráló hatása révén, lassítja az öregedési folyamatokat.

10. Természetesen egyféle étel nem helyettesítheti a teljes, változatos táplálkozást. Abban azonban segíthet, hogy betöltse azt az űrt, amit a napjaink úgynevezett “üres” alapanyagaiból előállított késztermékei okoznak, valamint pótolja az immunhiányos szervezet számára szükséges tápanyagokat.

Nem csak a magunkéra, de gyermekeink táplálkozására is kiemelt figyelmet kell fordítani. Egyrészt mert fejlődésben, növekedésben vannak, másrészt mert az egészséghez vezető táplálkozási szokásokat már ebben a korban ki kell alakítani. A reformtáplálkozás mindig is fontos, de különös jelentősége van, amikor a családban genetikai hajlam ismétlődése , II-es típusú cukorbetegség, magas vérnyomás, érelmeszesedés, elhízás stb. a kockázat estén – mert ezek a betegségek részben megelőzhetőek lennének. A Reverdével pedig minden nap helyet kaphat asztalunkon az Istenek mannája, a búzafű és búzacsíra.

 

Pozitív Nap